מתכון ללביבות עדשים עם תפוחי אדמה

רעבים? לא יודעים מה לבשל? בואו למצוא את המתכונים הכי שווים!
שלח תגובה
דנה4343
דרגה 31
דרגה 31
הודעות: 3782
הצטרף: 26 דצמבר 2019, 14:13
מין: נקבה

מתכון ללביבות עדשים עם תפוחי אדמה

#1

שליחה על ידי דנה4343 » 12 אפריל 2020, 13:25

היי לכולם החלטתי לתת מתכון ללביבות עדשים עם תפוחי אדמה לכל הצמחונים/הצמחוניות שבנינו.
וגם אלה שלא.

רמת בישול: קלה
חלבי\בשרי\פרווה: פרווה
זמן הכנה: גג חצי שעה לא כולל אפייה/טיגון

מצרכים:
*שליש כוס עדשים כתומות
*3 תפוחי אדמה בינוניים
*2 גזרים
*בצל
*ביצה
*חצי כוס קמח
*כפית שום כתוש
*מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
* צריך להרתיח שתי כוסות מים בסיר, להכניס את הכבשים לבשל כ20 דקות או עד שהעדשים רכים
* לקצוץ את הבצל לשים 2 כפות שמן במחבת חמה להוסיף את הבצל ולטגן עד שמזהיב.
* לקלף את הירקות ולגרד בחורים הגדולים, להוסיף את הבצל, לסנן את העדשים מהמים ולהוסיף לירקות.
להוסיף את הביצה, קמח ושום ולתבל, לערבב ממש טוב.
* לחמם מחבת עם שמן, ליצור לביבות לסחוט את הנוזלים ולטגן משתי הצדדים.
זה המתכון ואני מקווה שתאהבו אשמח שאם אהבתם תכתבו תגובה ותצרפו תמונה.
תמונה

קרדיט לשלמה1עם1עצמיעל החתימה המהממת.

איפה שיש קשיים יש תקווה BTS
הזמן לא מרפא דבר יש רק שנים שנצבעות אחרת אך אנו בוחרים באלו צבעים לצבוע את השנים האלה.
Army BTS
יובל דיין מלכתי❤

lihil
דרגה 25
דרגה 25
הודעות: 2425
הצטרף: 17 אוגוסט 2019, 16:23
מין: נקבה

#2

שליחה על ידי lihil » 03 מאי 2020, 17:35

נשמע טעים אנסה להכין תודה רבה על המתכון!!
תמונה
תודה רבה לשלמה1עם1עצמי וגם ל YONATAN
על החתימות!
''מכה עוברת מילה נשארת''
למפעל שלי:
viewtopic.php?f=25&t=12808
[+] גוגלני
תמונה

שלח תגובה

חזור אל “מדריכי אוכל ומתכונים”